Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu Ürdün'de resmi törenle karşılandı

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Başbakan Davutoğlu Ürdün'de resmi törenle karşılandı

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ürdün Başbakanı Abdullah Ensour tarafından Ürdün Başbakanlığında resmi törenle karşılandı.

Ankara'da 13 Mart günü gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle ertelenen Ürdün ziyaretini bugün gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ürdünlü mevkidaşı Abdullah Ensour tarafından resmi törenle karşılandı. Ürdün Başbakanlık Binası'ndaki karşılama töreninde her iki ülkenin milli marşlarının çalınmasının ardından Davutoğlu ve Ensour karşılama kıtasını selamladı. Daha sonra görüşmeye geçen Davutoğlu ve Ensour, ikili ve heyetler arası gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından iki ülke arasındaki çeşitli anlaşmaların imza törenine katılacak ve basına değerlendirmede bulunacak.

Amman'daki programı kapsamında TİKA'nın Amman'daki Program Koordinasyon Ofisi'nin açılışına katılacak olan Davutoğlu daha sonra Ürdün Kralı Abdullah ile görüşecek. Türkiye-Ürdün İş Forumu toplantısına katılacak olan Davutoğlu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile de görüşecek. Ürdün Başbakanı Ensour'un vereceği akşam yemeğine katılacak olan Davutoğlu daha sonra Ankara'ya hareket edecek.

Başbakan Davutoğlu'na Amman'daki programında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Danışmanları Taner Yıldız ile Hayati Yazıcı da eşlik ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...