Nusaybin'den acı haber: 2 asker şehit

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nusaybin'den acı haber: 2 asker şehit

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de devam eden operasyonlar esnasında 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Bşakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "27 Şubat 2016 Pazar günü saat 14.00 sularında, Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında içinde yedi kahraman silah arkadaşımızın bulunduğu bir bina, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlatılması neticesinde çökmüştür. Çöken binadan beş kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, iki kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi. 
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...