Sultangazi'de, terör örgütü operasyonu!

Düzenleyen:
Sultangazi'de, terör örgütü operasyonu!

GÜNDEM Haberleri

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde Sultangazi'de helikopter destekli terör operasyonu düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde Sultangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki Yürüyüş Dergisi'ne baskın düzenlendi. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet ekipleri ve itfaiye birimleri de destek verdi. 'Akrep' olarak bilinen zırhlı polis araçları ve TOMA'lar da çevrede önlem aldı. Bir polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi.

Sultangazi'de, terör örgütü operasyonu!

 Zübeyde Hanım Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan bir derginin bürosundaki bazı şüpheliler gözaltına alınırken, içeride arama yapıldı. Operasyon sırasında Zübeyde Hanım ve Gazi mahallelerinde yüzleri maskeli bazı şüphelilerin sokaklara barikat kurup bunları ateşe verdiği, dergi bürosunun yakınında ise silah seslerinin duyulduğu bildirildi.

Operasyon kapsamında aramaların sürdüğü öğrenildi.

Sultangazi'de, terör örgütü operasyonu!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...