Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zaman ayarlı hainlik

Düzenleyen:
Zaman ayarlı hainlik

GÜNDEM Haberleri

Kana doymayan PKK’lı teröristler bu defa Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde hainliğini ortaya koydu.

Şanlıurfa yolu, Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında seyir halindeki polis servis midibüsünün geçişi sırasında patlama oldu. Hain saldırıda, 7 polis şehit oldu, 13’ü polis 27 kişi de yaralandı. PKK’lı teröristlerce düzenlendiği değerlendirilen saldırının, beyaz renkli bir otomobille gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde duruluyor. Çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, olayın gerçekleştiği noktaya beyaz renkte otomobili park eden kişinin araçtan uzaklaşması yer alıyor. Kimliğinin belirlenmesine çalışılan bu şüphelinin, saldırının faili olduğu belirtiliyor. Patlamanın şiddetiyle otobüs terminali ile çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı, bazı araçlarda ağır hasar meydana geldi.

Zaman ayarlı hainlik
Üç acı haber de Hakkari Yüksekova ve Mardin Nusaybin’den geldi. Yüksekova’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada özel harekât polis İdris Bolat şehit oldu. Şahadet haberi ardından İdris Bolat’ın Amasya’daki babaevinden feryatlar yükseldi. Şehide 1991 yılında Diyarbakır’da şehit düşen özel harekât polisi amcası İdris Bolat’ın adının verildiği öğrenildi. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonla ilgili haber yapmaya gelen gazetecilerin de içinde bulunduğu zırhlı araca PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda Uzman Çavuş Gökhan Alıcı ile Uzman Çavuş Emre Sarıtaş şehit oldu, 6 kişi de yaralandı.

Zaman ayarlı hainlik

SALDIRI BU ARAÇLA YAPILDI

Bomba yüklü otomobili yolun kenarına park eden teröristin hızla olay yerinden uzaklaştığı, polis midibüsünün geçişi sırasında da uzaktan kumandayla patlatıldığı tahmin ediliyor. Midibüsün,  zırhlı ve geçici görevle kente gelen polisleri taşıdığı açıklandı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...