Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır, Mardin ve Hakkari’de şehit olan polis ve askerlerin ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır, Mardin ve Hakkari’de şehit olan polis ve askerlerin ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarınca, polis servisinin geçişi sırasında yol kenarındaki bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan başpolis memuru Alper Zor, polis memurları Necdet Alıcı, Fatih Mehmet Ertuğrul, Mustafa Yiğitalp, Serkan Talan, Mustafa Karakaya, İlyas Kaygusuz ile Mardin’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı, Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş ve Hakkari'de şehit düşen polis memuru İdris Bolat'ın ailelerine birer telgraf göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...