Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koza-İpek'in lüks otomobilleri ihaleyle satılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Koza-İpek'in lüks otomobilleri ihaleyle satılacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mahkeme kararıyla geçen yıl yönetimine kayyum atanan Koza-İpek Holding'e ait lüks ve ihtiyaç fazlası 22 araç ihaleyle satılacak.

Mahkeme kararıyla geçen yıl yönetimine kayyum atanan Koza-İpek Holding'e ait lüks ve ihtiyaç fazlası 22 araç ihaleyle satılacak. Araçların satışına ilişkin müzayede ilanına göre, mülkiyeti Koza Altın İşletmeleri AŞ ve diğer grup şirketlerine ait lüks ve ihtiyaç fazlası 22 araç açık artırma yoluyla ayrı ayrı satışa sunulacak. Congresium Ankara'da 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek müzayededen önce Lamborghini, Porsche, Bentley, Ferrari gibi markaların da aralarında yer aldığı 22 lüks otomobil 11-15 Nisan tarihlerinde Koza Holding'in şirket otoparkında görülebilecek.

Koza-İpek'in lüks otomobilleri ihaleyle satılacak
Başvuruların 15 Nisan saat 15.00'e kadar yapılabileceği ihalede, 2010-2015 model araçlar için 7 bin 500 liradan 56 bin liraya kadar değişen geçici teminat bedellerinin ödenmesi gerekiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...