Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kral Selman'a devlet nişanı verildi

Düzenleyen:
Kral Selman'a devlet nişanı verildi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe'de ağırlanan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'e devlet nişanı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in, Ankara ve İstanbul’da yaklaşık 5 gün sürecek ziyareti bugün başladı. Erdoğan, saat 13.30'da Suudi arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz'i, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı. Erdoğan ve Kral Selman'ın tören alanındaki yerlerini almasının ardından, 21 pare top atışı eşliğinde iki ülkenin milli marşları çalındı. Kral Selman, Muhafız Alayı Tören Kıtası'nı, Arapça selamladı. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.

Kral Selman'a devlet nişanı verildi
İki ülke heyetlerinin takdimi sonrasında, Erdoğan ve Kral Selman merdivenlerde, Türkiye ve Suudi Arabistan bayrakları önünde el sıkışarak basın mensuplarına poz verdi.

 

Kral Selman'a devlet nişanı verildi
KRAL SELMAN'A DEVLET NİŞANI

Burada Suudi Arabistan Kralı Selman'a devlet nişanı tevcih edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen törende Kral Selman'a devlet nişanını takdim etti. İki lider daha sonra öğlen yemeğine geçti. Erdoğan ile Kral'ın baş başa görüşmesi bekleniyor. Ardından da iki ülke arasındaki heyetlerarası görüşmeler başlayacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...