Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu'ndan Kilis açıklaması

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu'ndan Kilis açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, Suriye'den atılan roket mermilerinin Kilis'e düşmesine dair, "Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda yaptığı konuşmada, Suriye tarafından atılan roketatar mermilerinin Kilis'e düşmesine değinerek, "Vatandaşlarımızı bu ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla, sonuç alıncaya kadar mücadele etmeye devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını, ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

"Sizler imar belediye başkanlarısınız, onlar, tahrip belediye başkanları"
Davutoğlu, milletin verdiği oyları, özerklik hezeyanlarıyla suistimal eden, hizmet için alınan iş makinelerini çukur kazmak için kullanan, altyapı sorunlarına çözüm üretmek, park, bahçe yapmak için merkezi bütçeden gönderilen ödeneği yıkımda harcayan başkanlar olduğunu belirterek, "Sizler, imar belediye başkanlarısınız, onlar, tahrip belediye başkanları." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...