Özgecan'ın katilinin vuran mahkum adliyede

Düzenleyen:
Özgecan'ın katilinin vuran mahkum adliyede

GÜNDEM Haberleri

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in cezaevinde vurulması ile ilgili katil zanlısıyla birlikte bir gardiyan ve kadın adliyeye sevk edildi. Öte yandan, 2 cezaevi müdürü ile 3 görevlinin açığa alındığı belirtildi.

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda üniversiteli Özgecan Aslan'ın katili 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'i tabancayla vurarak öldüren hükümlü 46 yaşındaki Gültekin Alan ile sona yardım ettiği öne sürülen aralarında bir infaz koruma memuru ve silahı cezaevine soktuğu iddia edilen bir kadının da bulunduğu gözaltındaki bazı kişiler de adliyeye sevk edildi.
Özgecan'ın katilinin vuran mahkum adliyede
Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in cezaevinde vurulması ile ilgili katil zanlısıyla birlikte bir gardiyan ve kadın adliyeye sevk edildi.

2 cezaevi müdürü ve 3 görevli açığa alındı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, tabancanın içeride görev yapan biri tarafından sokulduğuna dair bulgular olduğunu, ayrıca 2 cezaevi müdürü ile 3 görevlinin açığa alındığını açıkladı.
Tuvalette bulduğunu ileri sürdüğü tabancayı bir gardiyanın başına dayayarak ölüm tehdidiyle hücrelerindeki baba Necmittin Altındöken ve oğlunu koğuşlarında tabancayla vuran katil zanlısı Gültekin Alan, büyük gizlilik içinde Adana Adliyesi'ne getirildi. Alan'a yardım ettiği öne sürülen şüpheliler de sorgulanmak üzerine ayrı ayrı adliyeye getirildi. Şüphelilerin ifadesi olayı sorgulayan Cumhuriyet Savcısı tarafından alınırnken, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi uygulandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...