Nusaybin şehidinin son çatışma görüntüsü ortaya çıktı

Düzenleyen:
Nusaybin şehidinin son çatışma görüntüsü ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman'ın son görüntülerini silah arkadaşı paylaştı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çatışmada yaralanarak askeri hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman'ın operasyon sırasında cep telefonuyla bir evin içinde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

ARKADAŞI ÇATIŞMA ANININ GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

Şehit Karaman'ın görüntülerinin yanı sıra zaman zaman çatışma anları da yer alıyor. 'Şehit devremin son anları' adıyla bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan görüntüde ayrıca 'komandoyuz, güçlüyüz, hazırız' notu bulunuyor.

'KURBAN OLDUĞUM SENİ ÇOK ÖZLEDİM, ANNEMMMMM'

Şehit Karaman'ın kendi profilinde annesinin fotoğrafıyla paylaştığı "Yanı başındakiler halini anlamazken kilometrelerce uzakta sesinden üzgün olduğunu anlayan tek insana ANNE denir kurban olduğum seni çok özledim yemeklerini de özledim kuzun hingal yemeğini de özledi ANNEMMMMM" ileti ise görenleri duygulandırdı.

Nusaybin şehidinin son çatışma görüntüsü ortaya çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...