PKK'nın sözde Yüksekova sorumlusu öldürüldü!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PKK'nın sözde Yüksekova sorumlusu öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda gri listede yer alan Yüksekova'nın sözde bölge temsilci öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı'nca Şırnak ve ilçesi Silopi ile Mardin'in Nusaybin, Hakkari'nin Yüksekova ilçelerinde devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu 16 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

YÜKSEKOVA SÖZDE SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda bugün 6 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında gri listede yer alan Yüksekova'nın sözde bölge temsilci yardımcısı Roni İslam kod adlı Talip Bartın da bulunuyor. 

KARAYILAN İLE BAYIK BİRBİRİNE DÜŞTÜ

İstihbarat birimleri, Murat Karayılan ile Cemil Bayık arasında yerleşim birimlerindeki çatışmaların devamı konusunda ciddi görüş ayrılığı ortaya çıktığını belirledi. İstihbarat birimlerinin tespitlerine göre; Cemil Bayık, yetişmiş kırsal unsurların yerleşim birimlerinden çekilerek mücadelenin kırsala kaydırılmasını istiyor. Karayılan ise ilçelerden çekilmenin PKK'nın sonu olacağı ve yerleşim birimlerinin kırsaldan takviye edilmesi gerektiği görüşünü taşıyor. Karayılan ile Bayık ve destekçileri arasında sert bir tartışmanın yaşandığı istihbaratı elde edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...