Şırnak'tan acı haber, 1 şehit var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şırnak'tan acı haber, 1 şehit var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 üsteğmen şehit oldu.

Şırnak'ta PKK’lıların yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın güvenliğinin sağlanması için 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma ve operasyon sürüyor. Kentte, bugün sabah saatlerinden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşanan çatışmada, Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, yaralandı. Olay yerine çağrılan zırhlı ambulansla Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralı üsteğmen burada şehit düştü. Şehidin ismini Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz açıkladı. Yavuz, "Şırnak'ta şehit olan Kelkitli hemşehrimiz J. Üsteğmen Rahim Çelik'e rahmet, ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Kelkit, bir ay içinde iki üsteğmenini şehit verdi. Hakkari'de 19 Mart'ta ağır yaralanan Piyade Üsteğmen Erdem Keskin 28 Mart'ta GATA'da şehit düşmüştü. Keskin Kelkit'te 15 bin kişinin katıldığı törenle uğurlanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...