Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidin minik kızından ağlatan soru: 'Dede, babam nerede'

Düzenleyen:
Şehidin minik kızından ağlatan soru: 'Dede, babam nerede'

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Öter'in kızı cenazede dedesine sürekli "Babam nerede" diye sorunca gözyaşları sel oldu.

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda olaydan 5 gün sonra şehit olan polis memuru Mehmet Öter, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı. Törene katılan şehidin küçük kızı, dedesine sürekli babasını sordu. Acılı dede ise kızına "Baban cennette" diyebildi.

Şehidin minik kızından ağlatan soru: 'Dede, babam nerede'

ŞEHİDİN EŞİ: BENİM EN MUTLU GÜNÜM BUGÜN

Gaziantep'te 1 Mayıs Pazar günü sabah saatlerinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 polis şehit olmuş, 28 polis ve 7 sivil yaralanmıştı. Saldırıda ağır yaralanan polis memuru Mehmet Öter, olayın ardından kaldırıldığı Gaziantep Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Polis memuru Öter, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirmişti. Şehit polis için Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, CHP Milletvekili Akif Ekici, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, meslektaşları, şehidin yakınları ve askerler katıldı. Törene katılan şehidin eşi Aycan, babası Abdullah, annesi Semanur ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı. Şehidin eşi Aycan, "Benim en mutlu günüm bugün. O teröristin cenazesi leş, benim eşim şehit oldu. İnşallah dokunulmazlıklar kalkar da hainler hesabını verir" diye feryat etti.

Şehidin minik kızından ağlatan soru: 'Dede, babam nerede'

ŞEHİDİN 4 YAŞINDAKİ KIZI SÜREKLİ BABASINI SORDU

Dedesi Abdullah'ın kucağında tören alanına gelen şehidin 4 yaşındaki kızı Esma ise, olan bitenin farkında olmadan sürekli babasını sordu. Esma, sürekli dedesi Abdullah'a, "Dede babam nerede? Niye gelmedi? Öldü mü yoksa?" gibi soruları art arda sordu. Acılı dede ise küçük kıza babasının cennette olduğunu söyleyebildi.

Şehidin minik kızından ağlatan soru: 'Dede, babam nerede'

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Öter'in cenazesi, İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından yapılan duanın ardından defnedilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...