Çocuk tacizcisi PKK

Düzenleyen:
Çocuk tacizcisi PKK

GÜNDEM Haberleri

Eli kanlı terör örgütünün elebaşları, kandırdıkları çocukları sadece ölüme sürüklemiyor, onları cinsel açıdan da istismar ediyor

Kana doymayan PKK terör örgütünün çirkin bir yüzü daha ortaya çıkarıldı. Kirli emellerine ulaşmak için küçük yaştaki çocukları kullanan örgütün sözde liderlerinin küçük kızlarla çekilmiş fotoğrafları belirlendi. Güvenilir bir kaynaktan gelen 24 Nisan 2016 tarihli “KONGRA-GEL (PKK) KCK’nın Çocuk İstismarı” konulu evrak da, hainlerin çocuk istismarı konusundaki yüzlerini ortaya koyuyor. Raporda, örgütün kırsal ve şehirlerdeki kadrolarında 11-18 yaş aralığındaki çocukların görevlendirildiği, kırsal kadroların yaklaşık yüzde 40’ının 18 yaşın altında olduğu, yüzde 10’a yakın bir oranının ise 15 yaşın altında örgüte katıldığı belirtildi. Örgüt mensupları arasında Mart 2016’da gerçekleşen görüşmelerde “örgüt bünyesindeki 16 yaşından küçük kadroların fotoğraflarının müzahir yayın organlarında kesinlikle yer almaması” yönünde talimatlar dikkat çekiyor. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 11 ile 15 yaş aralığındaki örgüt mensuplarının 6 aylık sürelerle eğitime tabi tutulduğu “gençlik taburu” bulunuyor. PKK elebaşlarından Duran Kalkan, terörist eğitim açılışı töreninde yaptığı konuşmada, “Gara barınma alanında çocuk taburu kurduklarını, yeni şervan eğitimini bitirmiş 7-12 yaş arası çocukların bu taburda görevlendirileceğini” söylemişti. Kalkan’ın örgütteki küçük yaştaki kadın militanları istismar ettiği ve bu şekilde çekilmiş samimi fotoğraflarının yayınlandığı belirtildi. Ölü olarak ele geçirilen “Metina Barınma Alanı Ana Karargâh Sorumlusu” Hakkı Amed kod adlı terörist Vedat Yoldaş’ın yanında da 9 ve 11 yaşlarında iki korumasının olduğu kaydedildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...