Kırıkkale'deki paralel operasyonda 7 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kırıkkale'deki paralel operasyonda 7 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kırıkkale merkezli 3 ilde paralel yapıya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan 7 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.

Kırıkkale merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETO/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı. Zanlılardan 2'si yakalanıp, tutuklanırken, 5 kişi ise aranıyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce kent merkezi ile birlikte Ankara ve Konya'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra adli kontrolle serbest bırakıldı. Kaçakçılık ve Oorganize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri; Kırıkkale'nin Hüseyin Kahya, Çallıöz ve Yaylacık mahallelerinde bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında haklarında adli kontrol kararı çıkan 7 kişi için mahkeme bu kez tutuklama kararı verdi. Zanlılardan B.Ö. ile M.K. yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; A.I., M.Ş., N,Y., E.G. ve M.V. ise aranıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...