Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terörist kahvehanede yakalandı

Düzenleyen:
Terörist kahvehanede yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'in Hizan ilçesinde, PKK'lı terörist vatandaşların ihbarı üzerine, bir kahvehanede çay içerken yakalandı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan geldiği belirlenen terörist, vatandaşların ihbarıyla yakalandı.

KAHVEHANEDE YAKALANDI

Valilikten yapılan açıklamada, ilçedeki bir kahvehanede çay içen terör örgütü PKK mensubunun, yapılan ihbar üzerine güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi.

CEPHANEYİ ARKASINDA BIRAKTI

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan terör örgütü mensubu, beraberindeki kalaşnikof silahını ve bu silaha ait 5 şarjör ile 5 el bombasını ilçe merkezinde bir yere bıraktıktan sonra sivil kıyafetlerle gelerek bir kahvehanede çay içtiği tespit edilmiş ve yapılan ihbar sonucu güvenlik güçlerimizce düzenlenen operasyonla örgüt mensubu sağ olarak ele geçirilmiştir.

"TESLİM OLMAK İÇİN KAÇTIM"

Yakalanan örgüt mensubu ilk ifadesinde, 'teslim olmak için dağ kadrosundan kaçtığını' beyan etmiştir. Hakkında soruşturma başlatılan örgüt mensubu adliyeye sevk edilecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...