Hakkari'de büyük operasyon başladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hakkari'de büyük operasyon başladı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkâri’nin Çukurca ilçesi kırsalında çıkan çatışmalarda 8 askerin şehit, 8 askerin yaralanmasının ardından sınır boylarında büyük bir operasyon başlatıldı.

Saat 04.50 sularında Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde PKK mensupları ile çıkan silahlı çatışmada 6 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı. Bir helikopterin kırıma uğrayıp düşmesi sonucu da 2 asker daha şehit oldu. Bölgede büyük operasyon başlatıldı. İnsansız hava araçlarının PKK mensuplarının noktalarını belirlemesi üzerine Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından ardı ardına kalkan çok sayıda helikopter bölgeye sevk edildi. Diğer taraftan savaş uçakları tespit edilen noktaları ateş altına aldı. Kara ve havadan operasyonun sürdüğü Çığlı köyü kırsalında örgütün kayıp sayısı hakkında bilgi alınamadı. Şehit düşen 8 askerin cenazesinin Van iline gönderildiği öğrenilirken, yaralı askerlerin helikopterle kaldırıldıkları Van’daki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi. Her türlü ihtimale karşı Hakkâri merkezde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...