Şehidimin öcünü alın

Düzenleyen:
Şehidimin öcünü alın

GÜNDEM Haberleri

Dağlıca’da şehadet şerbeti içen kahraman ebediyete uğurlanırken yine aynı bölgeden bir acı haber daha geldi.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlarda şehit olan Jandarma uzman Çavuş İrfan Mert (28), memleketi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi, babası ve kardeşleri cenaze aracında şehidin tabutuna sarılarak geldiler. Cenaze aracından inen şehidin ablaları ve ağabeyleri ise baygınlık geçirdi. Şehidin 7 aylık kızı Gülhan bebek ise babasının tabutu üzerine oturtuldu. Şehidin eşi Radiya Mert, "Benim kızım da asker. O babasının kızı. Kahrolsun PKK. Arkadan sıktılar kocama. İntikamını alın" sözleri ise törene katılan herkesi duygulandırdı.
Dağlıca şehidi ebediyete uğurlarken yine aynı bölgeden bir şehit daha geldi. PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada piyade uzman çavuş Tunahan Kartal şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Yürek burkan haberin ardından şehidin Zonguldak'taki babaocağından feryatlar yükseldi. Kozlu ilçesine bağlı Topbaşı Mahallesi'nde yaşayan anne Bağdagül Bozkurt (49), oğlunun şehadet haberi ile fenalık geçirdi. Şehit Tunahan Kartal'ın bekâr olduğu ve iki yıldır Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...