Gaziantep'te canlı bombadan sonra bir patlama daha!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Gaziantep'te canlı bombadan sonra bir patlama daha!

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

Gaziantep'te canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı hücre evi yakınlarında ikinci bir patlama sesi daha duyuldu.

Gaziantep'te canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı hücre evi yakınlarında ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi’ndeki Berber Mustafa Sokak’ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenlemiş, Operasyon esnasında patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıkmıştı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı ortaya çıkmıştı.

Çatışmanın sürdüğü bölgede ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Patlamanın henüz neden kaynaklandığı belirlenemezken, bölgedeki çatışmaların sürdüğü öğrenildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Ali Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü desteğiyle akşam saat 20.00 sularında merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlediğini belirtti.

Operasyon sırasında DAEŞ mensubu olduğu değerlendirilen bir teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini vurgulayan Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor." dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...