Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım MKYK toplantısına katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Binali Yıldırım MKYK toplantısına katıldı

GÜNDEM Haberleri  / Hürriyet

Dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi’nde genel başkanlığa seçilen Binali Yıldırım ilk toplantısına katıldı. Binali yıldırım'ın genel merkeze girişinde protokol kapısı yerine ana kapıyı kullanması ve tuttuğu şemsiyede 'Başbakanlık' logosu olması dikkat çekti.

MKYK toplantısına katılmak üzere AK Parti genel merkezine gelen  Binali Yıldırım gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, basın mensuplarının kongreyle ilgili sorusuna, “Hakikaten bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşti. Bugün de ilk MKYK toplantısını gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımızın birbiriyle tanışması olacak. Genel değerlendirmeler yapacağız” cevabını verdi. Dün konuşması sırasında sesi kısılan Binali Yıldırım, “sesiniz nasıl oldu” sorusuna ise “Biraz daha iyiyim gördüğünüz gibi. Derdimi anlatabiliyorum” ifadeleriyle karşılık verdi. Bu arada Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Merkezi protokol kapısı yerine ana kapıdan giriş yapması gazetecilerin dikkatini çekti. “Bu kapıdan giriş yapmanız bir mesaj mı?” sorusuna şaşıran Binali Yıldırım, “Ne gibi? Sizleri görmek için buradan geldim” şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Yıldırım’a dün görevi devreden Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlıkları döneminde, AK Parti genel merkezine gelişlerinde protokol kapısını kullandıkları öğrenildi.

Binali Yıldırım MKYK toplantısına katıldı
Yıldırım'ın kendisinin taşıdığı şemsiyede "Başbakanlık" logosu dikkat çekti. 

Binali Yıldırım MKYK toplantısına katıldı
Protokol kapısından giriş yapmasını bekleyen gazeteciler, Yıldırım normal kapıdan genel merkeze girince hazırlıksız yakalandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...