HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Devlet Bahçeli Binali Yıldırım'ı kutladı

Düzenleyen: /
Devlet Bahçeli Binali Yıldırım'ı kutladı
Devlat Bahçeli, Haber

GÜNDEM Haberleri

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 'Sayın Yıldırım’a ve parti organlarına seçilmiş yol arkadaşlarına başarılar diliyorum' ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Yıldırım’a ve parti organlarına seçilmiş yol arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi.

BİNALİ YILDIRIM’I TEBRİKETTİ

AK Parti Kongresine değinen Bahçeli, bin 405 oyla seçilen Binali Yıldırım’ı önemli ve tarihi bir sorumluluk beklediğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Her şeyden önce bunu görmek, bilmek lazımdır. Yeri gelmişken, Sayın Yıldırım’a ve parti organlarına seçilmiş yol arkadaşlarına başarılar diliyorum. AK Parti’deki yönetim değişimi tabii olarak hükümete de yansımıştır. Bizi ilgilendiren yeni kurulacak hükümetin millet yararına ve ülke menfaatlerine izleyeceği politikalardır. 64. Cumhuriyet hükümetini kuran sayın Ahmet Davutoğlu geçen pazar akşamı istifa etmiş, AK Parti’nin yeni Genel Başkanı sayın Binali Yıldırım da 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilmiştir. Hükümet kurma çalışmalarının kısa süre içinde sonuçlanacağı yapılan açıklamalardan çıkardığımız ilk sonuçtur.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...