İstanbul'da helikopterli operasyon

Düzenleyen:
İstanbul'da helikopterli operasyon

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'ne polis ekipleri sabaha karşı helikopter destekli terör operasyonu gerçekleştirdi. Kağıthane'de de helikopterlerle uyuşturucu operasyonu yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı Gazi Mahallesi'nde bazı adreslere operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul'da helikopterli operasyon

Operasyon sırasında bir apartmanın dördüncü katına giren polis ekipleri, itfaiyenin merdiven aracını kullandı. Polis ekipleri, itfaiyenin demir kesme makasıyla operasyon yapılan dairenin korkuluklarını kesilerek içeri girdi. Operasyon hakkında henüz bilgi verilmedi. Baskın yapılan adreslerde aramalar sürüyor.

İstanbul'da helikopterli operasyon

İstanbul'da helikopterli operasyon

KAĞITHANE'DE DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane'de uyuşturucu tacirlerine yönelik birçok adrese helikopter destekli operasyon yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 05.00 sırallarında Gültepe'de önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona bir polis helikopteri havadan destek verdi.

GÖZALTILAR VAR

Sivil giyimli narkotik polisleri şüphelilerin evlerine baskın yaparken, çevik kuvvet polisleri de sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. Operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...