Eski haber spikeri Alp Buğdaycı cezaevinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Eski haber spikeri Alp Buğdaycı cezaevinde ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Metris Cezaevi'nde bulunan eski haber spikeri Alp Buğdaycı, cezaevinde ölü bulundu.

Eski haber spikeri Alp Buğdaycı, Metris Cezaevi'nde ölü bulundu. Buğdaycı'nın ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor. Buğdaycı ve 18 yıl önce Boğaz Köprüsü'nden atlayıp intihar eden yazar Metin Kaçan, Güneş K.'ya tecavüz edip şiddet uyguladıkları iddiasıyla yargılanmıştı.

Eski haber spikeri Alp Buğdaycı, Metris Cezaevi'nde ölü bulundu. 52 yaşında ölen Buğdaycı'nın cesedi inceleme için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Avukatı, Alp Buğdaycı'nın kalp krizi geçirmiş olabileceğini ifade ederken kulak ve alın bölgesinde kan olduğunu kaydetti. Buğdaycı'nın kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

Eski haber spikeri Alp Buğdaycı cezaevinde ölü bulundu

ALP BUĞDAYCI KİMDİR ?

Alp Buğdaycı, 21 Temmuz 1964’de doğdu. 

1982-1985’de Ulusal Basın Ajansı’nda (UBA), United Press International'da (UPI), Türk Haberler Ajansı’nda (THA), ekonomi, belediye, içpolitika ve adliye muhabirliği yaptı. 

TRT radyolarında spikerlik yaptı. TRT1'de yayınlanan Gökkuşağı programını hazırladı ve sundu. 

Özel televizyonların ilk haber spikerlerinden biriydi. Buğdaycı bir süre televizyonu bırakıp sinema-tiyatro-edebiyat çalışmalarına ağırlık verdi. 

Buğdaycı, 2001 yılında spikerlik mesleğine geri döndü. Ama bu kez ekranda değil, mikrofonda. Seslendirme sanatçısı olarak  sürdürdüğü meslek hayatı boyunca sayısız belgesel, reklam, tanıtım ve TV programı seslendirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...