Teröristler teslim olmadan önce silahlarını bakın ne yapmışlar!

Düzenleyen:
Teröristler teslim olmadan önce silahlarını bakın ne yapmışlar!

GÜNDEM Haberleri

Mardin Nusaybin’de 26 Mayıs tarihinde teslim olan PKK'lı teröristlerin ifadelerinde gömdüklerini belirttikleri çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. PKK'lı teröristlerin teslim olmadan önce kullandıkları silahları tekrar kullanılmak üzere bakımlarını yaptıktan sonra strech filmlere sardıkları ardından gömdükleri tespit edildi.

Mardin Nusaybin ilçesinde 26 Mayıs tarihinde teslim olan PKK'lı teröristlerin ifadelerinde gömdüklerini belirttikleri yerde çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. Yenişehir Mahallesindeki bir binanın PKK'lı teröristler tarafından cephanelik olarak kullanıldığı değerlendirilen bodrum katında yapılan aramalarda 27 AK-47 Kaleşnikof, 1 adet RPG-7, 2 tabanca, 1 kanas, 19 el bombası, 86 AK-47 şarjör, 5 kanas şarjör, 1 RPG-7 anti tank mühimmat, 4 RPG-7 anti personel mühimmat, 6 RPG-7 sevk fişeği, 5 kobra telsiz, 1 yaesu telsiz, 1 Samsung cep telefonu, 1 ampermetre, 16 elektrikli fünye bulundu. Yapılan incelemelerde, PKK'lı teröristlerin bulunan silah ve mühimmatları teslim olmadan önce tekrar kullanılmak üzere bakımı yapıldıktan sonra strech filmlere sararak gömdükleri tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...