TSK, DAEŞ'i havadan karadan vurdu

Düzenleyen:
TSK, DAEŞ'i havadan karadan vurdu

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, DEAŞ terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış yapıldığını, ayrıca, koalisyon uçakları ile iki hava harekâtı düzenlendiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Suriye’den 05 Haziran 2016 tarihinde Türkiye’ye atış hazırlığında olduğu hedef tespit sistemleriyle tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış ve Koalisyon uçakları ile iki hava harekâtı (Kaferve ve Kalbayn bölgelerine) icra edildiği kaydedildi.

7 DEAŞ’LI ATIŞA HAZIRLADIKLARI SİLAH SİSTEMLERİYLE BİRLİKTE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Operasyonun ilk sonuçlarına göre, yedi DEAŞ terör örgütü mensubunun, atışa hazırladıkları silah sistemleriyle beraber etkisiz hale getirildiği belirtilerek, bir tahkimli savunma mevziinin de imha edildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...