Erdoğan’ın sözleri alman basınında

Düzenleyen:
Erdoğan’ın sözleri alman basınında

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “soykırım” kararının ardından Almanya ve Türk kökenli milletvekillerine yönelik sözleri Alman basınında geniş yer buldu.

Alman basınındaki haberler özetle şöyle: 
 Tagesschau.de: “Türk Cumhurbaşkanının parlamentonun ‘soykırım’ kararına öfkesi dinmiyor. Şimdi de Almanya’dan holokost ve Herero katliamlarıyla hesaplaşmasını istedi.”
 Süddeutsche Zeitung: “Türkiye Cumhurbaşkanı Ermeni soykırımı kararı nedeniyle öfkeli. Türk kökenli milletvekillerini ‘terörist’ olarak nitelendirdi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parlamentonun soykırım kararından sonra Almanya’ya yönelik eleştirilerini arttırdı.”
 Welt Online:  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Alman parlamentosunun Ermeni ‘soykırım’ kararını eleştirdi. Erdoğan, Almanya’nın Türkiye’ye soykırım yaptığını oylayabilecek en son ülke olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...