Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli’yi hayrete düşüren manzara

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli’yi hayrete düşüren manzara

GÜNDEM Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Toplantısında saçının arka kısmını ’Oyunu Boz’ şeklinde kazıtan 14 yaşındaki Alper Beksiz dikkatleri üzerine çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’de düzenlenen grup toplantısına katıldı. Grup toplantısında saçının arka kısmını ’Oyunu Boz’ şeklinde kazıtan ve 3 hilal yaptıran 14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Alper Beksiz dikkat çekti. Bir erkek kuaföründe çırak olarak çalıştığını ifade eden Beksiz, "Devlet Bey’e oynanan oyunları gördük, oyunu bozmak için biz de katkıda bulunmak istedik ve özgürlüğün sembolü olan 3 hilal ile birlikte ’Oyunu Boz’ yazdık" diye konuştu. Şaşkınlığını saklayamayan Bahçeli ise, "Arkadaşımız hem sanatçı hem berberdir, ’Oyunu Boz’ diye yazmış çok teşekkür ederiz" dedi. Bahçeli, elini öpen Beksiz ile fotoğraf çektirdi.
Devlet Bahçeli’yi hayrete düşüren manzara

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...