Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kayseri'de dev FETÖ operasyonu

Kayseri'de dev FETÖ operasyonu
Fotoğraf Başlığı Kayseri'de dev FETÖ operasyonu

Kayseri'de, aralarında ticaret odası başkanının ve AKP eski il başkanın da bulunduğu 112 işadamına 400 polisle eşzamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi.

Kaydet
a- | +A

Kayseri'de aralarında AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti'den istifa eden eski milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın da aralarında bulunduğu 112 iş adamı hakkında FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltı kararı çıkarıldı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Kayseri'de aralıksız olarak devam eden FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde sabah saatlerinde 400 polisle iş adamlarına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti'den istifa eden eski milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın da aralarında bulunduğu 112 iş adamı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 400 polisin katılımıyla yapılan operasyonda iş adamlarının evlerinde ve iş yerlerinde aramaların gerçekleştirildiği öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.