Şemdinli'de şiddetli çatışma: 2 şehit

Düzenleyen:
Şemdinli'de şiddetli çatışma: 2 şehit

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle askerler arasında çıkan çatışmada 2 uzman çavuş şehit olurken, 3 asker ise yaralandı.

Hakkari’ nin Şemdinli İlçesi Samanlı bölgesinde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada 2 uzman çavuş şehit olurken, 3 asker ise yaralandı. 
 
ÇATIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesi kırsalında önceki gün başlayan çatışmalar hala devam ediyor. Sabah saatlerinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında yaşanan sıcak temasta şehit ve yaralı askerler olduğu öğrenildi.

BÖLGEYE ASKER SEVK EDİLDİ

Çatışma bölgesine Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan helikopterler sevk edilirken, bölgede operasyonlar devam ediyor.

SON GELEN BİLGİLERE GÖRE

Hakkari’ nin Şemdinli İlçesi Samanlı bölgesinde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada 2 uzman çavuşun şehit olurken, 3 asker ise yaralandığı bildirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...