Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Özlü Japonya yolcusu

Bakan Özlü Japonya yolcusu

GÜNDEM Haberleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bir toplantıya katılmak, ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Japonya'ya gidecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün havayoluyla Japonya'ya hareket edecek Özlü, yarın Kyoto'da gerçekleştirilecek "Toplumda Bi·li·m ve Teknoloji· Forumu Bakanlar Toplantısı"na katıldıktan sonra İran İslam Cumhuriyeti Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanı Muhammed Farhadi ile görüşecek.
Özlü, 3 Eki·m'de Mi·tsubi·shi· Elektrik Tesi·si· ile Mazda Ar-Ge Merkezi·'ni gezmesinin ardından Tokyo Türk Büyükelçiliği'nde Japonya'daki Türk akademisyen ve yatırımcılarla bir araya gelerek, ülkedeki iş adamlarına Türkiye'ye yatırım yapmaları çağrısında bulunacak.
Tokyo'da 4 Ekim Salı günü Seki·sui· Kimya firmasının tesisleri ve İleri Teknolojiler Karma Fuarı'na uğrayacak Özlü, Tokyo Cami· Türk Kültür Merkezi·'ni ziyaretinde 15 Temmuz'da yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve hükümetin bu konuda attığı adımları anlatacak.
Bakan Özlü, 5 Ekim'de Tokyo'daki Bi·li·m ve İnovasyon Ulusal Müzesi·, NEC firmasının tesisleri ve Japon Uzay Araştırma Merkezi· ziyaretleriyle programını tamamlayıp yurda dönecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...