Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zekâi Paşa verdiği tarihî emri anlatacak

Düzenleyen:
Zekâi Paşa verdiği  tarihî emri anlatacak

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde darbeci General Semih Terzi’yi vurarak kritik rol üstlenen şehit Astsubay Ömer Halisdemir soruşturmasında Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekâi Aksakallı müşteki olarak ifadeye çağrıldı.

Ebru Karatosun ANKARA
Korgeneral Aksakallı’nın ise; “10-12 gün içerisinde ifade vermeye geleceğim. Ancak şu anda görevdeyim” dediği öğrenildi. 
Halisdemir’i şehit eden Topçu Binbaşı Fatih Şahin, fezlekede bir numaralı şüpheli olarak yer almıştı. Şehit Halisdemir tarafından vurulan Terzi’nin dosyası, ölüm sebebiyle soruşturma kapsamından düşerken, Halısdemir’in eşi Hatice Halisdemir ise müşteki sıfatıyla yer aldı.  İfadelerde Aksakallı’nın Halisdemir’i arayarak, “Semih Terzi vatan hainidir, isyancıdır. Onu, karargâha girmeden öldür! Bu yolun sonunda şehadet şerbetini içmek var” dediğini Halisdemir’in ise, “Emredersiniz komutanım” diyerek cevap verdiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...