FETÖ üyesi para dolu valizle kaçarken yakalandı

Düzenleyen:
FETÖ üyesi para dolu valizle kaçarken yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Gişelerde gerçekleştirilen sabit uygulama sırasında bir otobüsü durduran ekipler, FETÖ soruşturması kapsamında aranan H.D isimli kişiyi kıskıvrak yakaladı. Yapılan arama sonucunda şahsın valizinden 20 bin dolar ve 257 bin TL çıktı.

Polis ekiplerinin Çamlıca gişelerde sabit olarak gerçekleştirdiği uygulamalar esnasında bir otobüste yapılan aramada FETÖ'ye üye olma suçundan araması bulunan bir şüpheliyi kıskıvrak yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın dün Çamlıca Gişelerde gerçekleşen uygulamaları denetlemiş, basın mensuplarına uygulamalar hakkında bilgi vermişti. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler denetimlerine devam ettiği sırada dün gece saatlerinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Yolcuların kimliklerini inceleyen ekipler, H.D isimli şahsın FETÖ'ye üye olma suçundan aranması olduğunu tespit etti. Ekipler şahsı gözaltına alırken, şahsın valizinde yapılan incelemede 20 bin Abd doları ve 257 bin TL nakit para, yaklaşık 180 bin TL değerinde çeşitli bankalara ait çek ele geçirdi. Şahıs, polis ekiplerince, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...