Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

23 DAEŞ'li öldürüldü

Düzenleyen:
23 DAEŞ'li öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nda 12 DEAŞ hedefinin ateş altına alınarak imha edildiğini ve hava taarruzları sonucu ilk tespitlere göre 23 DEAŞ mensubu teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

TSK’dan yapılan açıklamada, Suriye El-Bab bölgesinde alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından hava harekâtının düzenlendiği belirtildi. Hava harekatında, DEAŞ terör örgütü tarafından kullanılan 3 adet tank, 2 adet kontrol noktası, 3 adet barınma yeri, 3 adet karargah binası ve 1 adet bomba yüklü araç olmak üzere toplam 12 hedefin ateş altına alınarak imha edildiği kaydedildi. Açıklamada, hava taarruzları sonucu ilk tespitlere göre 23 DEAŞ terör örgütü mensubu teröristin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralı teröristin olduğu ifade edildi. Sabah saatlerinde bombalı araç ile yapılan saldırıda ise 1 askerin şehit olduğu, 6 askerin ise yaralandığı bilgisi edinilirken, yaralıların kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...