Kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sakarya’da üç ayrı kişiyi ayrı zamanlarda arayarak kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde üç ayrı kişiyi ayrı zamanlarda telefonla arayarak kendisini polis ve savcı süsü verip vatandaşın isminin FETÖ/PDY terör örgütüne karıştığını bahane ederek dolandırıcılık yapan şahıs Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı. Sakarya iline giriş yapan yaklaşık 14 bin araç üzerinde yapılan inceleme ve kamera görüntüsü çalışmaları neticesinde İ.B. isimli şüpheli ve kullanmış olduğu araç tespit edildi. Şahsın adresini tespit eden polis ekipleri ikamete operasyon düzenledi. İstanbul’da yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...