Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzurum merkezli FETÖ operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

Düzenleyen:
Erzurum merkezli FETÖ operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Erzurum merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında esnaf ve iş adamlarının da bulunduğu 18 zanlıdan 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla örgütün finansal yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Erzurum, İstanbul ve Trabzon'da düzenlenen eş zamanlı operasyona gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.K, İ.Ç, E.A, M.Y, İ.C, U.H. E.E. ve A.T, çıkarıldıkları sulh ceza mahkemesi tarafından "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı. 10 zanlı ise adli kontrol hükümleri uygulayarak serbest bırakıldı. Öte yandan, soruşturma kapsamında aranan 3 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...