Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Orgeneral Hulusi Akar Suriye sınırında

Orgeneral Hulusi Akar Suriye sınırında
Fotoğraf Başlığı Orgeneral Hulusi Akar Suriye sinirinda

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Gaziantep ve Kilis'teki birlikleri denetledi, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili bilgi aldı.

Kaydet
a- | +A

Türk Sillahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları olduğu halde 05 Şubat 2017 tarihinde Gaziantep ve Kilis'te bulunan birliklerde denetleme ve ziyaretlerde bulundu.

OPERASYON HAKKINDA BİLGİ ALDI

Açıklamada "Orgeneral Akar müteakiben, harekat merkezine giderek bölgede bulunan komutanlıklardan Fırat Kalkanı ve terörle mücadele harekatlarına ilişkin son durum ve gelişmeler hakkında bilgi ve değerlendirmeleri almıştır. Orgeneral Akar, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte bölgedeki inceleme ve denetlemelerini sürdürmektedir." denildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.