Gıdanın ‘Davos’u Ankara’da

Düzenleyen:
Gıdanın  ‘Davos’u Ankara’da

GÜNDEM Haberleri

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “Dünya Tarım ve Gıda İşbirliği Zirvesi”, Ankara’da 1-4 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak.

Damla Peker ANKARA
Zirvesinin tanıtım toplantısı dün düzenlendi. Programa Avrasya Kültür İşbirliği Vakfı, Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi, Türk-Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği, Şangay İşbirliği Örgütü ve çok sayıda STK ile akademisyen katıldı. Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Başkanı Hakan Yüksel; bu zirve ile dünya ülkelerine, tarım ve gıda sektöründe söz sahibi bir ülke olduklarını göstereceklerini söyledi. Yüksel “Tarım ve gıdada ihracat hacmini genişletebilmek adına, yabancı yatırımcı ve yerli üreticileri bir araya getirerek, maksimum seviyede iş birliklerine vesile olacağız. Tarımın önemini, tekrar anlatmaya çalışacağız. İnşallah tarım ve gıda ekonomisinin ‘Davos’unu, Ankara’ya kazandıracağız. Eğer bugün bu millî tarım ruhunu yakalayamazsak, yaptığımız hataların bedelini çocuklarımız ya savaşarak ya da açlıktan ölerek ödeyecekler” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...