HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan'dan flaş açıklama: Referandum yapabiliriz

Düzenleyen:
Erdoğan'dan flaş açıklama: Referandum yapabiliriz
Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Referandum, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB müzakerelerinin devamı için referandum yapabiliriz. dedi.

Antalya'daki Tatlıdil Forumu'nun kapanış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB müzakereleri için referandum a gidilebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Az önce dar kapsamlı görüşmede bir şey söyledim, 'Siz (İngiltere) Brexit'le ilgili bir karar aldınız, yani 16 Nisan'dan sonra farklı şeyler olabilir' diye. Çünkü boşu boşuna buralara gelinmedi. İşte bugün İsviçre Parlamentosunda bakıyorsunuz, ileri derecedeki aşırı terör örgütleri -parlamento, dikkat edin- orada benim resmimi koyuyor, yanında şakağıma silah dayıyor. Böyle bir mantık, böyle bir anlayış olabilir mi? Bu ülke İsviçre. Bunun benzerleri çok. Şimdi benzeri bir 'Brexit' için, biz de şu anda 16 Nisan'da bir referandum yapıyoruz. Arkasından müzakereler için de bir referandum yapma yoluna gidebiliriz ve milletimiz ne karar verirse o karara da uyarız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...