HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Öcalan şokta! Hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Öcalan şokta! Hayatını kaybetti
Abdullah Öcalan, Apo, Öcalan, Teröristbaşı, Pkk, Haber

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın ablası Ayni Yıldırım 74 yaşında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir rahatsız olan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın 74 yaşındaki ablası Ayni Yıldırım, akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi'ndeki evinde fenalaştı. Halfeti Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldırım, durumunun ağır olması nedeniyle Şanlıurfa merkezdeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece hayatını kaybetti. 


Ölüm haberini alan yeğeni Dilek Öcalan hastaneye geldi 
Ayni Yıldırım’ın cenazesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken ölüm haberini alan yeğeni HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan ile HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan ve HDP Grup Başkan Vekili Ahmet Yıldırım da hastaneye geldi. Hastanedeki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin öğle namazını müteakip Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi'nde defnedileceği belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...