HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TSK: 3 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TSK: 3 terörist öldürüldü
TSK, , Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari’nin Çukurca ve bağlantılı olarak Irak’ın kuzeyi Zap bölgesi ile Yüksekova kırsalındaki İkiyakalar bölgesine hava harekatı düzenlendiğini ve Diyarbakır/Hani-Lice’deki operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK, 28 Mart 2017 tarihinde akşam 21.00 sularında Hakkari’nin Çukurca bölgesine ve bağlantılı olarak Irak’ın kuzeyi Zap bölgesine ve Yüksekova kırsalındaki İkiyakalar bölgesine, bölgede devam eden operasyonlara destek kapsamında Diyarbakır’ın Hani-Lice kırsalına, 29 Mart 2017 tarihinde sabah 06.00 sularında Hakkari’nin Yüksekova kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatları düzenlendiği, tespit edilen toplam 19 hedefin ateş altına alınarak imha edildiğini bildirdi. Görevlerini başarıyla tamamlayan savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi. 
Hava harekatı ile desteklenen ve halen devam eden Diyarbakır/Hani-Lice’deki operasyonda; 28 Mart 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin yakalandığı, icra edilen hava harekatı ile bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz hale getirildiği, bir adet kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 30 adet kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 15 metre kablo, tarım ilaçları, 3 adet el bombası, terör nitelikli ikiz plaka eylem istihbaratından aranan bir aracın ele geçirildiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...