Sosyal Farkındalık Ödülleri'ne 'İhlas' mührü

Düzenleyen:
Sosyal Farkındalık Ödülleri'ne 'İhlas' mührü

GÜNDEM Haberleri

​Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde sanat ve medya dünyası bir araya geldi.Gecede TGRT Haber en iyi haber kanalı olurken; 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın söz yazarı Hanefi Söztutan ve Bestecisi Necmi Çiçekçi de ödüllendirildiler.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gecede; sanat, spor ve medya dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi. Geceye Milletvekili Hasan Sert, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı; sanat, siyaset ve medya dünyasından Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hülya Koçyiğit, Muazzez Ersoy, Oğuz Haksever, Ersin Düzen, Hakan Ural, Jess Molho, Baha, Zeynep Mansur, Erkan Tan, Adem Metan, Esin Yağmurdereli, Can Yaman, Özlem Balcı, Kübra Dağlı, Emirhan Duran, Gezegen Mehmet, Polat Yağcı, Yücel Koç, Hanefi Söztutan ve Ersin Düzen gibi bir çok isim katıldı. Çekmeköy 2023 2. Sosyal Farkındalık Ödül Töreni’nde, 2016 yılında alanlarında sosyal farkındalık oluşturan kişilere ödül verildi.

Sosyal Farkındalık Ödülleri'ne 'İhlas' mührü

Törene '15 Temmuz Demokrasi Marşı' damgası

Academic Hospital Başhekimi Prof. Dr. Neşe Kavaf ve 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat’ın o geceye dair yaptığı konuşmalar ile salonda duygusal anlar yaşandı. 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın söz yazarı Hanefi Söztutan ve Bestecisi Necmi Çiçekçi marş eşliğinde ödüllerini alırken bütün salon onlara eşlik etti.

Orhan Gencebay 15 Temmuz’un ardından yazdığı Canım Türkiyem şarkısının sözlerini 3 kez okudu.
Gecede konuşma yapan derginin Genel Yayın Yönetmeni Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, 29 sayıdır bıkmadan, usanmadan, yorulmadan dergimizin her sayısını büyük bir aşkla ve heyecanla çıkardık. Dergimizi Türkiye’nin dört bir yanına gönderdik. Ülkemiz için büyük öneme sahip olan 15 Temmuz gününü, o tarihte yaşananları elbette ki unutmadık. O gecenin birçok sembol ismi şu an bu salonda bizlerle bir arada. 15 Temmuz’da meydanlarda olan herkesi temsilen bu ödülleri kabul edecekler" dedi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla çıkarmaya başladıkları dergiden ödül törenine uzandıklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Geçen sene ilkini yapmıştık, farkındalık ödüllerinin bu sene de ikincisini yapıyoruz. Bu noktada ödül almaya layık olan halkın oyları, bizlerin, ekibin çalışması sonucunda birçok sanatçımıza, yazarımıza, akademisyenimize ödüllerimiz var. Bizim bu dergimiz, profesyonel ruhla değil, amatör ruhla yapılmış ama çok ses getiren önemli bir dergi oldu. İstedik ki bununla bir farkındalık oluşturalım ve bunun ödülleri olsun. Bu da 2’inci senesi biz diyoruz ki nice senelere" ifadelerini kaydetti.

Gecede yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülü Can Yaman, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu ödülü Özlem Balcı’nın oldu. Yılın en iyi kadın kuşak programı Zahide Yetiş’le, yılın en iyi spor programı A Spor Takım Oyunu, yılın en iyi aktüel magazin programı Aramızda Kalmasın, yılın en iyi magazin programı Star Life seçilirken; yılın en iyi radyo programcısı ödülü Adem Metan’ın oldu.

Sosyal Farkındalık Ödülleri'ne 'İhlas' mührü

En iyi haber kanalı: TGRT Haber

Haber kategorisinde; yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken TGRT Haber en iyi haber kanalı, yenisafak.com en iyi haber portalı seçildi. Yılın en iyi erkek haber spikeri Oğuz Haksever, yılın en iyi kadın haber spikeri ödülünü Nazlı Çelik aldı. Yılın enleri arasında yer alan Erkan Tan ödülünü oğluyla birlikte aldı.

Yılın en iyi sporcuları ödülü, ülkeyi yurt dışında başarı ile temsil eden genç sporcular Kübra Dağlı ve Emirhan Muran’a verildi.
Gecede, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Serdar Gökhan, Prof. Dr. Neşe Kavaf, Mesut Uçakan’a yaşam boyu onur ödülü verilirken; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e uluslararası dostluk ödülü verildi. Türk Kızılayı İstanbul Şubesi yaptığı ulusal ve uluslararası projelerle yılın en iyi sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...