HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Binali Yıldırım: Savunma değil artık taarruzdayız

Düzenleyen: /
Binali Yıldırım: Savunma değil artık taarruzdayız
Binali Yıldırım, Ak Parti, Haberler, Haber

GÜNDEM Haberleri

“Terörist, saldıran değil sizden kaçan, saklanan konuma geldi. Terörle mücadelede geldiğimiz en önemli nokta budur. Savunma değil, taarruz...”

Bayramı memleketi Erzincan’da karşılayan Başbakan Binali Yıldırım, dün Kemah ilçesi kırsalında 4 teröristi etkisiz hâle getiren komando bölüğünü ziyaret etti. Komutan ve askerlerini tebrik eden Başbakan Yıldırım, “Dağda, gecenin karanlığında vatandaşın huzuru, güveni ve rahatı için gece gündüz demeden gayret gösterdiniz. Millet size minnettardır. Yaptığınız kahramanlıklardan dolayı ülke olarak gurur duyuyoruz” dedi. Operasyonlarla teröristlerin bozguna uğradığını kaydeden Başbakan Yıldırım, “Terörist, saldıran değil sizden kaçan, saklanan konuma geldi. Terörle mücadelede geldiğimiz en önemli nokta budur. Savunma değil, taarruz. Geçen yıl 6 Ağustos’ta aldığımız bu karar, bugüne kadar sahada mutlak üstünlüğü ele geçirmemizi sağladı. Bundan sonra da buna devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Memleketi Erzincan’daki temaslarını tamamlamasının ardından Erzurum’a geçen Başbakan Yıldırım, Kent Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Yüz binlerin 15 Temmuz gecesi Kent Meydanı’nı doldurup, alçak FETÖ teröristlerine geçit vermediğini hatırlatan Başbakan Yıldırım “Erzurum tarih boyunca işgalcilere, vatan hainlerine göz açtırmadı. Erzurum’un basiretine her zaman inandık, her zaman güvendik” diye konuştu.

Terör örgütlerinin, Türkiye’nin kazanımlarını yok etmek için içeride ve dışarıda işbirlikçilerinin olduğunu bildiklerini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:
“Gezi’de, 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da bunu gördük. Denediler, başaramadılar. Terörü, FETÖ’yü bir maşa olarak kullandılar. Kullanmaya da devam ediyorlar. Emin olun ki bundan sonra da asla başaramayacaklar. Biz, büyük Türkiye yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz yürüyoruz. 15 yıldır yürüyoruz. Dün yola çıkanlar gibi değiliz. Biz yürüyoruz, milletle beraber yürüyoruz, millet için yürüyoruz, hizmet için yürüyoruz, Türkiye’nin aydınlık yarınları için yürüyoruz. Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış. Bakın buradan söylüyorum. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş, milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz millet içindir, gelecek içindir, istikrar içindir. Sayın Kılıçdaroğlu, bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır. Onun için gel milletin arasına, milletle beraber yürü, istikbal de senin olsun.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...