168 kişi için dev operasyon

Düzenleyen:
168 kişi için dev operasyon

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün Üsküdar ve Ümraniye yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 168 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü  FETÖ soruşturması kapsamında, örgütün Üsküdar ve Ümraniye yapılanmasında yer  aldıkları belirlenen 168 kişi hakında gözaltı kararı çıkartıldı.
 
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan eş  zamanlı operasyonda, aralarında örgütün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u  kullananların da bulunduğu şüphelilerden bazılarının gözaltına alındığı  öğrenildi. 

BYLOCK'ÇU 115 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan eş  zamanlı operasyonda, aralarında örgütün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u  kullananların da bulunduğu 115 şüpheli gözaltına alındı.
 
Devam eden operasyon kapsamında adreslerdeki aramaların sürdürüldüğü  ve gözaltı sayısının artacağı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...