Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım: Marmaris’te alçaklara geçit vermediniz

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: Marmaris’te alçaklara geçit vermediniz

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla’nın Seydikemer ilçesinin Boğalar Mahallesi’nde düzenlenen 19’uncu Yörük Türkmen Kültür Şöleni’ne katıldı.

Yörüklerin 15 Temmuz’da Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını belirten Yıldırım şöyle konuştu: Siz Yörükler, Muğla’da, Marmaris’te alçaklara geçit vermediniz. Milletini adamını şehit etmeye gelenlere en güzel dersi sizler verdiniz. Türk demokrasisini zaferle sonuçlandırdınız. Darbecilere darbe vurdunuz. Sizler bu yaylarının civanmert dost insanlarısınız. Olağanüstü zamanlarda olağanüstü görevleri, millet adına yüklenmiş yiğitlersiniz. Orta Asya’dan gelip geçtiğiniz yerlerin, Anadolu’nun yurt olmasında en büyük katkı sizin. Şimdi hep birlikte ecdattan kalan bu topraklara sahip çıkmanın mücadelesini veriyoruz.

AŞKIMIZ SONSUZA KADAR
15 Temmuz’da kol kola mücadele ettik. Bayrağımız için hep beraberdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birliğimiz beraberliğimiz aşkımız sonsuza kadar devam etsin. Hedefimiz, birlik ve beraberlik ruhumuzu muhafaza ederek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımaktır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...