Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süleyman Soylu: Öğretmenimize yapılan hayvanlıktır

Düzenleyen:
Süleyman Soylu: Öğretmenimize yapılan hayvanlıktır

GÜNDEM Haberleri

Süleyman Soylu, terör örgütü PKK tarafından katledilerek cesedi Pülümür Çayı’na atılan öğretmen Necmettin Yılmaz’ın arabasının yakıldığı yere gitti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği Tunceli’de, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’le birlikte terör noktasında en sıkıntılı yerlerden biri olan Pülümür Vadisi’ni inceledi. Tunceli’den sonra yaklaşık 50 kilometrelik vadiyi beraberindekilerle karayoluyla geçen Soylu, terör örgütü PKK tarafından katledilerek cesedi Pülümür Çayı’na atılan öğretmen Necmettin Yılmaz’ın arabasının yakıldığı yerde bir süre durarak çevreyi gözlemledi. Soylu “Buradan milletimize seslenmek istiyorum. Buradaki çocuklarımızın, bu ülkede daha iyi yetişebilmesi için burada özellikle öğretmenlik gibi çok kutsal mesleği yapan bir evladımızı katletmek insanlık dışı bir olaydır, hayvanlıktır. Biz de onlara nasıl muamele edeceğimizi biliyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...