Erdoğan'a terör örgütünün isim değiştirmesi soruldu

Düzenleyen:
Erdoğan'a terör örgütünün isim değiştirmesi soruldu

GÜNDEM Haberleri

Kimin kim olduğunu iyi bildiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim değişikliğinden sonra değişen bir şeyin olmadığını belirtti.

Körfez turu öncesi İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü YPG'nin adının değiştirilmesiyle ilgili konuştu.

HER İKİSİ DE AYNI
"Ha Ali ha Veli. Değişen bir şey var mı. Biz kimin kim olduğunu iyi biliyoruz." diyen Erdoğan, "Her ikisi de aynı. Aslolan, tabelayı değiştirmek değil. Bunları zaten takip eden bir Türkiye var." diye konuştu.

Erdoğan'dan İsrail'e çağrı

Erdoğan, Mescid-i Aksa konusunda İslam dünyasının tepkisiz kalmasının beklenemeyeceğini ifade etti.

İSLAM ALEMİNİN ONURU, NAMUSU, KUTSALIDIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'teki Haremi Şerif tüm İslam aleminin onurudur, namusudur, kutsalıdır.

TEPKİMİZİ ORTAYA KOYDUK
Müslümanların onurunun incitilmesi karşısında İslam dünyasının tepkisi kalması beklenemez. Nitekim, Türkiye olarak tepkimizi güçlü bir şekilde ortaya koyduk.

İNSANİ DEĞERLERE UYGUN DAVRANIN
Gerilimin son bulması için yoğun çaba sarfediyoruz. İsrail'i  hukuka, insani değerlere uygun davranmaya çağırıyorum. Krizin uzaması kimsenin yararına değil." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...