HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara'da AVM’de yangın paniği

Düzenleyen: /
Ankara'da AVM’de yangın paniği
Ankara, Yangın, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Başkent’te bir alışveriş merkezinin (AVM) bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle AVM içerisinde yoğun duman oluşurken, vatandaşlar tahliye edildi.

Yangın, saat 14.00 sıralarında Çankaya ilçesi İran Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AVM’nin bacasından çıkan dumanı fark eden görevliler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangın nedeniyle AVM içerisinde yoğun duman oluşurken, vatandaşlar tahliye edildi. Esnaflar da mağazalarını kapatarak dışarı çıktı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde söndürüldü.  Olay anında AVM içerisinde olan vatandaşlar, dumanı fark etmelerinin ardından dışarıya çıktıklarını söylediler. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...