Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KKTC'de FETÖ'den tutuklananların sayısı yükseldi

Düzenleyen:
KKTC'de FETÖ'den tutuklananların sayısı yükseldi

GÜNDEM Haberleri

KKTC’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gazimağusa’nın Yıldırım köyünde yaptığı operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Polis, gün içinde mahkemeye çıkartılan zanlıların evinde bulunan, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi Fethullah Gülen’e ait kitap ve görüntüler ile çok sayıda dökümana el koydu. KKTC Polis Basın Bülteni yaptığı açıklamada “Yasa dışı cemiyete ait propaganda nitelikli yayın bulundurmak” başlığıyla yer alan habere göre, dün akşamüzeri Yıldırım’da, E.G.’nın (K-40) evinde arama yapıldı. Evde, KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yasa dışı terör örgütü olarak ilan edilen FETÖ/PDY terör örgütü üyesi Fethullah Gülen’e ait kitaplar ve VCD’ler bulundu, emare olarak alındı. E.G.( K-40) ile meseleyle ilgisi olduğuna inanılan T.B. (E-40), A. K. (E-47) ve F.K. (K-42) tutuklandı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...