HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyanet'ten 'kutlu doğum' müjdesi

Düzenleyen: /
Diyanet'ten 'kutlu doğum' müjdesi
Diyanet, Kutlu Doğum Haftası, Hazreti Peygamberin Doğum Günü, Haber

GÜNDEM Haberleri

Kutlu Doğum Haftası’nın Miladi Takvime sabitlenmesinin bir FETÖ projesi olduğunu ilk kez İhlas Medya gündeme getirmişti. Zamanın Diyanet İşleri Baskanı Mehmet Görmez, bütün itirazlara rağmen haftanın sadece adını değiştirmiş ancak zamanlaması aynen kalmıştı. Diyanet'ten bugün yapılan son açıklamaya göre ise, Kutlu Doğum Haftası’nın eskiden olduğu gibi Hicri takvime göre kutlanacağı müjdesi verildi.

Diyanet'ten bugün yapılan açıklamaya göre ise, Kutlu Doğum Haftası’nın eskiden olduğu gibi Hicri takvime göre kutlanacağı müjdesi verildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Yeryüzünü teşrifleriyle insanlığın istikbalini aydınlatan, hicretiyle medeniyet kuran Hazreti Peygamberin (sallallâhü aleyhi ve sellem) doğum günü Mevlid-i Nebi (12 Rebiulevvel), hicretle başlayan medeniyet inşasını daha iyi anlamak adına bir hafta boyunca yurt içinde ve yurt dışında önemli etkinlikler ve özellikle gençlerimize yönelik programlarla ihya edilecektir" dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...