HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muharrem İnce sinirini CHP'lileri ittirerek çıkardı

Düzenleyen: /
Muharrem İnce sinirini CHP'lileri ittirerek çıkardı
Muharrem İnce, Chp, Haber

GÜNDEM Haberleri

Kendisine yakın isimlerin CHP listesinin dışında kalmasına kızan Muharrem İnce, gün boyu yaşadığı gerginliği, kendisine sevgi gösterisinde bulunan CHP'lileri ittirerek yansıttı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, rakibi Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye karşı operasyon başlattı. İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı olarak gösteren Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin kaybedilmesiyle partideki en büyük rakibini saf dışı bırakmış olacak.

İNCE'YE YAKIN İSİMLERİN TEK TEK ÜZERİ ÇİZİLDİ
Bunun ilk adımını CHP listelerini oluştururken atan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye yakın isimleri tek tek listeden çıkardı.

İnce'nin adamlarının kesik yemesi, bugün Zonguldak ve Bartın mitinglerini de durdurma noktasına getirdi.

İNCE KILIÇDAROĞLU'NA BOZULDU
Aday listeleri dün akşam saatlerinde basına sızdırıldı ama Muharrem İnce'nin günün erken saatlerinde haberi oldu ve kendisine yakın isimlerin sahanın dışına itilmesine çok bozuldu.

CHP'LİLERİ İTTİRDİ
Hatta mitingde sahneye çıkmak üzere otobüsten inerken, kendisine sevgi gösterisinde bulunan CHP'lileri ittirdiği anlar kameraya yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...